Da biste ostali pozitivni, radite stvari koje vas čine najsretnijim.

Da biste ostali pozitivni, radite stvari koje vas čine najsretnijim.

Iako su obje esencijalne masne kiseline važne za zdravu kožu, prekomjerna količina omega-6 korelira s povećanom razinom akni jer su povezane s proizvodnjom proupalnih spojeva. Također, ove omega-6 masti obično potječu iz nezdravih ulja koje se nalaze u brzoj hrani.

Međutim, postoje dobre vijesti: uravnoteženje vašeg omjera omega masne kiseline može pomoći u smanjenju ozbiljnosti akni.

do Očistite svoju kožu kroz prehranu, prvo ciljate zamijeniti nezdrava ulja za kuhanje i smanjiti unos brze hrane.

Također možete povećati unos hrane bogate omega-3, kao što je:

SalmonwalnUtschia Sjemenke sjemenki sjemenki

Osim toga, možete uzeti visokokvalitetni dodatak omega-3.

4. Kava

U smislu koje hrane treba izbjegavati za kožu sklonu aknama, vaša jutarnja piva može biti na vašem osobnom popisu. Iako kava ne može izravno uzrokovati provale, možda ćete otkriti da rezanje navike na kavu može imati koristi od vaše kože.

Visoka konzumacija kofeina povezana je sa stresom, za koji znamo da može pustošiti na vašoj koži. I dok istraživanja pokazuju da stres također ne može izravno uzrokovati akne, on može pogoršati postojeće provale.

Iako je općenito sigurno piti do pet šalica kave dnevno, kofein još uvijek neće raditi za vašu kožu , um ili tijelo.

Uz to, možda biste htjeli pobliže pogledati što dodajete svojoj dnevnoj piji. Kao što smo saznali gore, šećer i mlijeko spadaju među vrhunske namirnice koje treba izbjegavati za čistu kožu. Iz tog razloga, predlažem smanjenje ili uklanjanje šećera i preispitivanje onoga što još miješate u kavi.

5. Gluten

Iako su znanstvena istraživanja rijetka koja se tiču glutena i akni, veze postoje u najmanju ruku anegdotalno. gluten iz njihove prehrane. Moguće je da su oni koji vide poboljšanja osjetljivi ili netolerantni na gluten. Kad ograničite unos glutena, možete eliminirati i određenu prerađenu hranu i rafinirane zrna koja su povezana s aknama.

Istraživanje također pokazuje da gluten pokreće tijelo da oslobađa protein nazvan zonulin. Zonulin otpušta čvrste spojeve u sluznici crijevnog trakta, što može dovesti do propusnog crijeva. Propusna crijeva mogu pokrenuti probleme s kožom, među ostalim zdravstvenim stanjima.

Završne misli

Hrana koju jedete može izravno utjecati na jasnoću i zračenje vašeg kože. Ako se dosljedno borite s probojima, možda biste trebali razmotriti slijeđenje prehrane za uklanjanje kako biste otkrili svoj personalizirani plan prehrane za bistru kožu.

kao registrirani dijetetičar, preporučujem izrezivanje hrane kako biste izbjegli za čisto Koža kao što je gore navedeno najmanje dva tjedna. Odatle možete polako ponovno uvesti jednu hranu u isto vrijeme tijekom dva do tri dana. Ako primijetite kako se koža izbija ili reagira na drugi način, to je snažan pokazatelj da se ta hrana ne slaže s vama.

na putu, možda ćete otkriti da jasan ten nadmašuje trenutni zadovoljstvo užitka na grickalicama Manje od zdravih zalogaja i pića.

Napokon, imajte na umu da je hranjivanje vašeg tijela samo jedan dio cjelovitog režima za bistru kožu. Ako nakon uklanjanja ove problematične hrane ne primijetite željene rezultate, možda ćete trebati riješiti druga područja svog života koja utječu na zdravlje kože. Uostalom, stres, hormoni, spavanje, higijena, zdravlje crijeva i genetika igraju vitalnu ulogu u zdravlju kože.

chaturanga je više od samo guranja. To je sastavni dio bezbroj sekvenci u mnogim vrstama joge. Budući da odgovarajuća Chaturanga može imati koristi i vašoj praksi i držanju, vrijedi učiniti ispravno. Da bismo razumjeli uobičajene pogreške i pravilan oblik, upisali smo pomoć Hannah Dawe of Love Yoga u Los Angelesu.

Što je Chaturanga?

Chaturanga je poza s cijelim tijelom koja je dio dijela od strane toga Vinyasa. Morate koristiti noge, jezgru, gornji dio tijela i mentalnu svijest kako biste sve usklađeni. Chaturanga može biti teška za početnike i napredne jogije.

Kakve pogreške ljudi čine tijekom Chaturanga?

Vidim tri glavne pogreške u svojoj grupnoj nastavi. Prvi je uranjanje glave ramena prema naprijed ispod linije lakta. To sruši osmijeh prsa i stavlja puno stresa na rame. Da biste izbjegli pad na ramenu, držite se ovratnička kost, a kralježnica visoka.

Druga pogreška je bacanje brade prema naprijed. Izgleda poput glave PEZ -a gdje je brada daleko prema naprijed, a grlića maternice pretjerano lukovi. Ovaj problem možete riješiti slično kao i posljednji. Prvo povucite lopatice niz leđa. Zatim držite taj osmijeh preko ogrlice kako ne biste uronili u ramena i bacali glavu prema naprijed.

Napokon, treća greška je “plijen pop”, aka, aka, a zalijepite stražnjicu u zrak. Imajte na umu da želite da vam kukovi budu na visini ramena. Dakle, spustite bokove, podignite trbuh i nastavite raditi gornji dio leđa.

Kako jogiji mogu raditi na poboljšanju svojih chaturangasa?

Volim koristiti blokove za podršku za izgradnju snage snage za izgradnju snage i poboljšati oblik. Blokove možete postaviti na srednjoj visini preko prostirke. (Ako nemate blokove, možete složiti neke knjige kako biste podržali korijen svoje bedreće kosti.) To uzima težinu iz gornjeg dijela tijela i ublažava neki pritisak na prednjem dijelu ramena.

Možete li nas provesti kroz pravilan oblik?

Da biste ponovili, dobra Chaturanga zahtijeva super dugu kralježnicu. Ako dolazite od Down Dog -a, prebacite se prema naprijed na dasku. Držite se prema naprijed, tako da vam se ramena kreću pored zapešća, a zatim savijte laktove i zataknite ih blizu svojih strana. Odatle prevrnite nožne prste da biste ušli u psa okrenutog prema gore. Proširite prsa, držite noge podignute i angažirajte trbuh. Zatim zavucite nožne prste ispod da biste se podigli u dasku, a zatim natrag u psa okrenutog prema dolje.

Koje su prednosti jake chaturanga?

Velike stvari izlaze iz prakse Chaturanga the pravi put. Počinjete jačati mišiće zbog kojih se ne samo osjećate osnaženije u svojoj joga praksi, već i svjesniji svog držanja tijekom dana. Možda kad sjedite u prometu, sjetit ćete se da se ramena vratite natrag kako biste ublažili bolove na gornjem dijelu. U osnovi, Chaturanga djeluje poput dobre preventivne medicine. Održava vas snažnim, usklađenim i osjećaš se dobro.

Mnogo hvala Hannah na lekciji i savjetima Chaturanga! Možete je pronaći na Instagramu ili teći s njom u Love Yoga u LA -u.

Možda ste je vidjeli na Victoria’s Secret pisti ili ste se prilagodili da je gledate na E! Model serije. Ili ste se možda prebacili na jednu od njenih kampanja u svom omiljenom časopisu ili se naletjeli na nju na ‘gram. Bez obzira na slučaj, Shanina Shaik je vrhunski model čija bi zvijezda postavljena samo. Evo, ona daje humku o tome kako ostaje zdrava i aktivna dok se distancira na društvenim mrežama.

kod kuće sa Shaninom Shaik

Koji je vaš omiljeni zdravi obrok za kuhanje?

Obožavam kuhati razne obroke, ali pečene ribe i tjestenine su mi najdraže. A budući da sada imam više vremena, testirao sam svoje vještine kuhanja. Izgradio sam hrabrost da napravim Avgolemono, svoju omiljenu grčku juhu s limunom, piletinom i rižom. Moja mama obično kuha za mene, a ništa ne tuče mamino kuhanje!

Ako moram biti ekstra zdrava, napravit ću tanjur od 80 posto povrća i 20 posto proteina. Također, kuhat ću s kokosovim uljem umjesto maslinovim uljem. Jer kad se želim zdravo prepustiti, posegnuti ću za tjesteninom bez glutena ili mliječnim proizvodima. Omiljeni treneri u kojima sam uživao slijedeći već neko vrijeme, uključujući Melissu Wood, Megan Roup iz Sculpt Society, i Shannon Nadj iz Hot Pilatesa. Izuzetno je motivirajuće pratiti svoje vježbe, čak i iz udobnosti kuće.

Obično gravitiram treninzima koji uključuju puno pilatesa. Moji najdraži potezi su izrada malih krugova i protezanje nogu s pojasom gležnja. I na kraju, volim koristiti pojas otpora, pokazujući stopala i pulsirajući gore -dolje; Izvrsno je za unutarnja i vanjska bedra.

Koja se praksa samoosviještavanja ne može pregovarati?

samozaštita nije samo u onome što vidite izvana, pa ja Obavezno se brinite o mom tijelu iznutra. Važno je njegovati svoje tijelo dobrom hranom i vitaminima. Radeći to, vidim ogromnu razliku u mojoj energiji, koži i raspoloženju. Zdrav sam i sretna!

Kako učiniti da vaša koža svijetli?

Prvo, želim raditi lica dva puta tjedno. Također se držim režima za njegu kože s ovim proizvodima:

la mer čišćenje pjenastih sjajnih recepata ananasa-c brišući serum Skinceuticals hidratizirajući b5 gel 111skin nebeski crni dijamantni krem za oči

Kako ostajete zdravi i pozitivni?

Uvijek se pobrinem da redovito vježbam, obično svaki drugi dan. Također jedem dijetu punu voća (mango, ananas, naranče, kruške) i povrće (slatki krumpir, krastavci).

Da biste ostali pozitivni, radite stvari koje vas čine najsretnijim. Kad god je to moguće, odlazim na planinarenje na daljinu sa svojim psima. Također, okružite se ljudima u kojima uživate i volite, jedu dobro i prepustite se umjerenosti i pronađite vježbu koja je pravi za vas.

I, naravno, uvijek uzmite svoje vitamine! Za dodatnu podršku za zdravlje i ljepotu, uzimam vitamine C i E, uključujući zračnu patrolu i crveni tepih.

@shaninashaik Volio bih da postoji tako nešto … ## BeautyMode ## BeautyModeChallenge ## Nomakeup ## Makeup ## Fyp

♬ Izvršni direktor ljepote – Mar seMarx

kako inače prolazite vrijeme dok društveno distanciranje?

I Ljubav dobra serija poput Love Islanda i Love je slijepa, iako iznenađujuće nisam gledao puno TV -a. Umjesto toga, odlučio sam ovaj put posvetiti da radim na sebi i studij. Pohađam Masterclass tečajeve o poslu i glumi. Također radim na manifestaciji. Ali za zabavu, volim se igrati na Tiktoku, a za inspiraciju za ples pratim Addison Rae.

Trebam znati više? Slijedite Shaninu Shaik na Instagramu.

Tražite druženje, pojačanje raspoloženja ili dodatni poticaj za kretanje? Možda biste htjeli razmotriti dodavanje kriza svojoj obitelji, posebno s obzirom na glavne zdravstvene prednosti posjedovanja kućnog ljubimca.

Nema IFS -a, ands -a ili nosača o tome: kućni ljubimci su najbolji. Naravno, oni mogu imati nesreće, mogu proći kroz fazu za grickanje, a oni bi vas mogli povremeno ogrebati. Ali ipak: zdravstvene koristi od posjedovanja kućnog ljubimca su stvarne – i to nije samo pitanje mišljenja.

Prema terapeutima, kućni ljubimci su božji za naše mentalno zdravlje. Da biste saznali kako kućni ljubimci mogu poboljšati život izvan najočitijeg razloga – njihova simpatičnost, to jest, čitati.

6 Zdravstvene prednosti posjedovanja kućnog ljubimca

Da li već imate krzna prijatelju, razmišljaju o tome da ga dobiju ili su jednostavno znatiželjni kako kućni ljubimci utječu na vaše zdravlje, evo šest zdravstvenih prednosti kućnih ljubimaca.

1. Kućni ljubimci pružaju sjajnu tvrtku

Bilo da ste slobodni, oženjeni ili novi prazni Nester, imati kućnog ljubimca može vam pomoći. “Kućni ljubimci su divni suputnici koji nam daju bezuvjetnu ljubav na tako mnogo načina”, kaže psiholog sa sjedištem u Connecticutu Roseann Capanna-Hodge, EDD, BCN, LPC.

terapeut i glavni urednik vrlo dobrog uma, Amy Morin, LCSW, dodaje ovu korist od mentalnog zdravlja. Ona napominje da ljudi koji imaju kućne ljubimce manje su vjerojatno da će patiti od tuge i drugih pokazatelja slabog raspoloženja.

Umjesto toga, vlasnici kućnih ljubimaca „vjerojatnije su da će biti zadovoljni životom. Bezuvjetni ljubavni ljudi osjećaju od svojih kućnih ljubimaca mogu im pomoći da uživaju u boljem psihološkom blagostanju “, objašnjava ona.

2. Kućni ljubimci zabavljaju

Kao što mnogi od nas znaju, kućni ljubimci mogu biti prilično blesavi w loss gdje kupiti više korisnih savjeta, pozajmljivati se posebno radosnoj dobrobiti kućnih ljubimaca: čista zabava.

„Vlasnici uživaju u učenju o svojim potresima i videći Njihove ličnosti kućnih ljubimaca pojavljuju se “, dijeli Amy.

3. Oni promoviraju zdraviji način života

Konkretno, ako imate psa za kućnog ljubimca za šetnju, ključna zdravstvena korist je da ćete vjerojatno postati aktivniji kao rezultat.

„hodanje Vaš pas ili igranje s mačkom prisiljava vas da se malo krećete, a vježba je dobra za mentalno zdravlje “, kaže Amy.

4. Kućni ljubimci pomažu u smanjenju stresa

Dalje, što se više družimo s našim kućnim ljubimcima, to postajemo manje pod stresom.

„Kad ljubimo životinje, istraživanje pokazuje da to smanjuje naš kortizol (stres (stres Razine hormona) “, dijeli dr. Roseann. “A kad je reguliran naš živčani sustav, u stanju smo se osjećati mirno, jasno razmišljati i bolje smo se nositi s malim i velikim stresorima.”

Amy to dodaje, primjećujući to milovanje (aka matica) posebno je koristan za one koji se redovito bore za upravljanje stresom.

„Kad su kućni ljubimci u našem svakodnevnom životu, pomažu u borbi protiv usamljenosti, pojačavaju naše raspoloženje i unose zdrave promjene načina života“, dodaje ona .

5. Kućni ljubimci mogu biti pomagala u ponašanju

Servisne životinje su istinite njihovom imenu. Kao što dr. Roseann ističe, kućni ljubimci mogu pomoći djeci s problemima u ponašanju i senzornom regulacijom, kao i onima koji se bore u moduliranju informacija.

To je zato što kućni ljubimci pomažu u regulaciji živčanog sustava, smirenim razinama stresa i poboljšanju Komunikacijske vještine.

6. Kućni ljubimci mogu vam učiniti više društvenih

Kad netko vidi slatku životinju, vjerojatno će je komentirati. Kao takva, Amy ističe da vas posjedovanje kućnih ljubimaca – posebno pasa – može potaknuti da budete društveniji.

“Na primjer, lakše je razgovarati s ljudima dok šetate psom u parku”, ” Kaže, napominjući da se ljudi često povezuju jedni s drugima govoreći o svojim kućnim ljubimcima.

Svi smo bili tamo: okrećete se u kupaonicu samo da biste otkrili kako izgleda kao T-zona s malo paprika s malo Crne točke. Ah, stvarnost mitesera. Prema američkoj akademiji za dermatologiju, akne – koje su za crne glave – najčešće su stanje kože u zemlji, što je pogodilo preko 50 posto stanovništva. Drugim riječima, niste sami, ali crne glave još uvijek nerviraju AF.

Za borbu protiv ovih neugodnih začepljenih pora, razgovarali smo s vrhunskim dermatolozima kako bismo otkrili najbolji način uklanjanja crnih glave. Nastavite čitati kako bismo naučili iz njihove stručnosti.

Što su crne glave?

Vjerojatno smo svi bili svjedoci sivkasto-crnih točkica na nosu, obrazima, čelu ili bradi u nekom trenutku u Naši životi. No, može li se isto reći za zapravo saznanje što su?

„Crnokosi su samo oksidirana mješavina ulja i mrtvih stanica kože koje sjede u pore. Izloženost zraku uzrokuje da ih oksidiraju i postanu crne “, kaže Parvaneh Rafaeloff, dr. Med. Drugim riječima, miteseri su prilično dobar pokazatelj da je vaša koža ili a) nije tako čista kao što biste željeli razmišljati, ili b) naftovitnije nego što biste mogli shvatiti.

Najbolji način uklanjanja crnih glava

Iako su SPA lica lica fantastičan (i da ne spominjemo najočitije) način za izvlačenje crnih glava, dermatologinja i stručnjakinja za ljepotu slavnih certifikata Anna Guinche, dr. Med. .

Dodajte kemijske pilinge u svoju rutinu njege kože

Idealna rutina njege kože usmjerena prema čišćenju crnih glava sastoji se od ugljena, benzoil peroksida i raznih pilinga. Koliko god možda željeli odabrati i proizvoditi svoju kožu (jer, budimo stvarni, može biti zadovoljavajuće), kiseline su sigurniji način da se posao obavi.

Contents

Scroll
0973764706