Джоан Салж Блейк, Edd, RDN, домакин на мястото на подкаста на.

Джоан Салж Блейк, Edd, RDN, домакин на мястото на подкаста на.

Те са отричали тези храни толкова дълго и след това се чувстват виновни за преяждане. След това те започват да ограничават отново и цикълът започва навсякъде “, казва Кайли Педроса, MS, Rd.

8. Липсва му изследвания. „Няма дългосрочни изследвания, които да подкрепят неговите ползи. Високите количества протеини и мазнини без никакви храни, съдържащи фибри, за да помогнат за балансирането му, показаха, че поставят повишено напрежение на сърцата ни “, казва Дани Синделар, RD, CDE, LN на Neadbug Nutrition.

9 9 . Това е просто пит стоп. „Мисля, че оригиналната кето диета е чудесна за деца с епилепсия. Точно като диетата без глутен, ако не е необходимо медицински, просто не го правете. Искате да се съсредоточите върху промяната, която ще продължи живота си. И както всяка друга диета за прищявка, това е просто спирка на ямата. ” казва Джеймар Саниатан, Rd на хранителната фитнес.

Кето диетата е изключителна диета и не би включвала здравословни, балансирани ястия като тази купа с вегета от тайландски тофу.

10. Това е екстремна диета. „Той е проектиран като медицинска интервенция, а не като диета. Толкова е екстремно, че когато се прави по истински начин (удря само MC Dietetics.

11. Той добавя към объркване на храненето. „Той добавя към объркване на храненето. Вместо да гледаме храни за техния микроелемен профил, ние, ние, ние „Открояването на храната въз основа на много ограничен критерий. Това прави само хората все по -объркани за това, което е здравословно и кое не, и често заблуждава много хранителни етикети. Например бананите не се препоръчват и следователно обикновено ще станат ще Бъдете етикетирани „лоши“, когато всъщност те са много питателна храна и могат да се препоръчат за определени индивиди и условия “, казва Alyssa Ashmore, MS, RDN, CSSD, Ld.

12. ‘не помагам на ефективността. имат или същото изпълнение, но се чувстват по -зле, или тяхното изпълнение reses. Нашите мускули и мозък се нуждаят от въглехидрати, за да се представят добре “, казва Мариса Майкъл, MSC, RDN, LD, IOC от Real Nutrition LLC.

Keto Diet не предлага добро моделиране на подражание на децата, които трябва да могат да се наслаждават Здравословна вкусна храна като тези вълшебни бананови палачинки.

13. Това не поддържа добро моделиране на подражание. „Като майка искам последователно да моделирам здравословна връзка с храните и здравословните навици на начина на живот. Въпреки че кето може да е медицински необходим за няколко деца или хора, аз се притеснявам какви съобщения изпраща на деца, когато гледат мама или татко да следват този модел на хранене за целите на отслабването. Поради много ограничения прием на плодове, зеленчуци и всички ползи от витамини, минерали, антиоксиданти и фибри, не виждам кето като здравословен план за хранене. Това допринася за правенето на няколко хранения през нощта и евентуално развиване на други по -малко здравословни хранителни навици поради времето и енергията, необходими за хранене на цялото семейство “, казва Дженифър Хънт, RDN, LD на здравословното вдъхновение.

14. Това не насърчава социалното взаимодействие. „Бих искал някой да обмисли кетогенната диета да разгледа какво означава, че ще липсва. Без торта за рожден ден, без пътувания до магазина за сладолед, без пуканки през нощта. Всички тези неща не само се вписват в здравословна, балансирана диета, но и са част от това как общуваме помежду си. И така, стриктно следването на кето диетата може да доведе до социално изключване и чувство на разочарование. Мисля, Има нещо нередно в това да се наслаждавате на тези храни, защото възрастният ограничава себе си от тях “, казва Даяна К. Райс, Rd на Baby Steps Dietitian.

15. Това може да увеличи сърдечните рискове. „Наскоро работих с клиент на кето диета, чийто общ холестерол беше над 400. Техният LDL беше през 320 -те. В този случай ползите не надвишават рисковете, според мен “, казва Джейми Шифли, MS, RDN, LDN.

Кето диетата не храни бактериите ви в червата без храни като тези, включени в тази опушена леща Чили.

16. Не храни бактериите ви в червата. „С нововъзникващите изследвания на разнообразието на нашата микробиома на червата и това е връзка с психичното здраве, бих казал, че комбото от липса на фибри за хранене на червата бактерии плюс екстремното ограничаване на храната може да доведе до някои много нещастни хора“, казва Лорън Харис -Pincus, rdn на храненето с участието на вас. „Основното ми възражение е, че кето диетата гладува микробиома на червата, която изисква разнообразие от влакна и нишесте, включително устойчиво нишесте, открити в картофи, банани, боб и ориз, да процъфтяват. Здравословното здраве на червата насочва цялостното здраве, така че избягването на въглехидратите има отрицателни последици, в краткосрочен и дългосрочен план “, казва Елизабет Уорд, MS, RD, от по-добро е новата перфектна. „Докато научаваме повече за микробиома на червата и как е обвързано с нашето тегло, физическо и емоционално благополучие, трябва да разгледаме ефектите от това, което ядем върху него. Изследванията показват, че премахването на качествените въглехидрати и увеличаването на протеини от животински източници с високо съдържание на наситени мазнини влияе негативно на микробиома на червата “, казва Лиза Гарсия, MS, RDN, LD на хранителния треньор за мен.

17. Той ограничава важните хранителни групи. „Диетата на кето е лоша идея, тъй като елиминира или ограничава някои от най -здравословните храни – плодови, зеленчуци и пълнозърнести храни. Ние не само, че драстично ограничаваме 3 групи храни, но и изрязваме хранителни вещества, жизненоважни за доброто здраве – включително фибри и антиоксиданти. За деца с епилепсия си струва да опитате, но за загуба на тегло или ежедневен живот е твърде ограничителна, неустойчива за дългия път и не е здравословна “, казва Лиза Йънг, доктор на науките, RDN, автор на най -накрая Full, най -накрая Slim.

18. Не се бори с болестта. „Разбива сърцето ми на хранителното средство, за да видя толкова много хора, които се отказват от богати на въглехидрати храни, за които знаем, че са бойци за болести. Всички тези растителни храни – леща, боб, пълнозърнести храни, плодове, зеленчуци и дори ядки имат въглехидрати. И заедно с тези въглехидрати, те ни дават множество хранителни влакна, пребиотици и хиляди фитонутриенти, които работят заедно в тялото, за да хранят здравите бактерии на червата, да намалят възпалението, да действат като антиоксиданти и много други. Много пъти хората казват, че могат просто да вземат добавка за фибри. Но това няма да го направи. Има много видове фибри и те имат различни функции. Някои са разтворими, други са неразтворими, а други са ферментируеми. И други са пребиотици, които хранят специфични бактерии за здрави черва и ни предлагат ползи за здравето. И добавките с фибри не идват с другите хранителни вещества и фитонутриенти, присъстващи в храни, съдържащи въглехидрати “, казва Джил Вайзенбергер, MS, RDN, CDE, CHWC, Фанд за храна и хранене от Джил.

за някои От съветите на другите ми любими диетолози, вижте тези блогове:

Топ 9 съвети за диетици за наслада от преработени домати18 Не-диетични съвети за здравословно хранене от най-добрите диетолози5 диетични съвети за захранване на фитнес с растения

блог | Хранене, здраве, уелнес

2 мисли за „18 рискове за хранене на кето диетата“

Либи Файф казва: 7 февруари 2019 г. в 4:34 ч.

Шарън,

Това е полезна статия, благодаря. Чудех се дали сте писали за тази идея преди? Какво ще кажете на някого, когато ви кажат, че следват кето диетата? Един приятел ми казва, че глутенът (тя е отишла кето) кара ставите й да наранят. Друга приятелка ми казва, че тя е кето вегетарианец. (Наистина, аз не знам какво яде.) Майка ми винаги ми казваше да имам нищо против собствения си бизнес, така че наистина трябва да се притискам към отговорите си. Бих могъл да използвам някои указатели!

Благодаря, Либи Файф

Отговор Шарън Палмър казва: 7 февруари 2019 г. в 6:07 ч.

Здравей Либи, страхотен въпрос! Можете да прочетете повече за моите мисли в този блог: https://sharonpalmer.com/ask-sharon-should-i-try-a-keto-diet/

Отговор Преглед на коментарите. Коментар

Оставете отговор Отменете отговора

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Необходимите полета са маркирани *

Запазете моето име, имейл и уебсайт в този браузър за следващия път, когато коментирам

моя поемане на доклада на Eat-Lancet за устойчиви, здравословни диети деца PB & J барове

Post Navigation

Моето поемане на доклада на Eat-Lancet за устойчиви, здравословни диети PB&J барове

Дали популярната диета за кето диета е безопасна или реалистична? Бъдете информирани и научете за 18 основни рискове от кето диетата от най -добрите експерти по хранене.

Ако ме следвате, вероятно знаете, че не съм фен на кето диетата. Ето какво трябва да кажа за тази диета на FAD в скорошен блог. Диетата е много трудна за следване и оставя много здравословни храни, за които знаем, че могат да ви помогнат да живеете дълъг, жизнен живот. И въпреки че можете да отслабнете на тази диета, това не е здравословен стил на хранене в дългосрочен план. Помолих някои най -добри регистрирани диетолозини диетолози да претеглят защо кето диетата не е добър избор. Прочетете по тези убедителни причини, за да кажете не на кето.

18 Рискове за хранене на кето диета

Не можете да ядете ястия с високо съдържание на фибри на кето диета, като тези вкусни Югозападните пълнени чушки с черен боб и киноа.

1. Той е с ниско съдържание на фибри. „Без адекватни количества плодове, зеленчуци и пълнозърнести плодове и разберете тук сега пълнозърнести храни, в крайна сметка ще бъдете запечени. Срещали ли сте някога хронично запечен човек, който е щастлив? “ Казва Джоан Салж Блейк, Edd, RDN, домакин на мястото на подкаста на.

2. Това може да доведе до дългосрочен провал. „Клиентите ми бяха най -вече разтревожени от това колко бързо теглото, което загубиха, се върнаха след кето диетата. Екстремна диета с ниско съдържание на въглехидрати ги създаде за бързо увеличаване на теглото на отскока, оставяйки ги с депресия след диета и чувствата, че друга екстремна диета доведе до неуспех. Клиентите често приемат тези чувства лично, като че ли е провал от тяхна страна, а не на диетата “, казва Джен Макданиел, RDN на McDaniel Nutrition Therapy. „След като практикувах като преподавател по хранене повече от 30 години, тепърва ще виждам една от тези преостровителни диетични тенденции да се придържа. Колко често регистрираните диетолози са чували „следя тази диета и тя работи известно време, но…“, казва Хилари Райт, MED, автор на RDN на плана за диета на преддиабета.

кето диета не осигурява важно важно Хранителни вещества, като микроелементи, намиращи се в тази салата от киноа валдорф с орехов винегрет.

3. Това не е диета за плодовитост. „Напоследък съм на сапунената си кутия за това, но много жени отиват на кето диета, за да отслабнат преди бременността. Кето е изключително ниско в микроелементи, точно това, от което се нуждае бебето през първия триместър. Може да изложи здравето на вашето дете на риск! Препоръчвам да спрете поне 3-6 месеца, преди да се опитате да заченете и да вземете добър пренатал, ако има някакъв шанс да забременеете “, казва Мелиса Гроувс, RDN, LD, от Avocado Grove Nutrition.

4. Това не е устойчива диета. „Както всяка друга диета на FAD, това не е устойчиво дългосрочно. Ако диетата насърчава поведението, което не можете да включите в ежедневието си завинаги, това ви настройва за провал “, казва Сара Марджорам, RDN на Nourish. „Рискът от рецидив е висок. Виждам много клиенти за отслабване и те изпитват „диета, изневеряване, покаяние, повторение“ с кето диета. Това води до по -голяма тежест, тъй като не е устойчиво “, казва Лиза Андрюс, RDN на звуковите ухапвания. 5. Това не поставя земята на първо място. „Не само, че диетата на кето е трудна за поддържане като диета, но и не е устойчива за планетата. За да се борим с изменението на климата, учените, екологичните и много държавни организации предполагат, че трябва значително да намалим консумацията на месо. Това не е в съответствие с типичната кето диета, която разчита много на месото. В неотдавнашна статия, публикувана в The Lancet, изследователите препоръчаха да намалим консумацията на месо с повече от 50% и да удвоим консумацията си на плодове, зеленчуци и растителни протеини “, казва Джесика Спиро, Rd.

6. Не отчита индивидуалността. „Просто казано, всички ние сме уникални индивиди, както е дефинирано от нашето геномно синьо. Отвън гените и техните варианти определят колко добре толерирате различни хранителни вещества. Вашите гени обективно насочват информацията за хранителните вещества в организма и се интересуват само от уникална формулировка на хранителни вещества, която работи за вас като индивид. Това е така, някои могат да понасят по -високи съотношения на мазнините спрямо други. Докато външното проявление на кето диета може да се равнява на загуба на тегло за някои хора, за други, че първоначалната загуба на тегло може да бъде придружена от опасни нива на биомаркери, които не са здрави. Вашите гени не се интересуват от диета. Те се интересуват как да създадат баланс в тялото си. Диета на кето или друга случайна манипулация на хранителни вещества без съответна клинична оценка е просто да се досетите. И не искаме да гадаем за здравето. Най -просто казано, това, което работи за един човек, може да не е друг “, казва Аманда Арчибалд, Rd на геномната кухня.

7. Насърчава яденето на хапки. „Когато човек, който следва кето, си позволява да ядат хляб, захар и други забранени храни, това може да се превърне в халка, ядеща яростна храна. Те са отричали тези храни толкова дълго и след това се чувстват виновни за преяждане. След това те започват да ограничават отново и цикълът започва навсякъде “, казва Кайли Педроса, MS, Rd.

8. Липсва му изследвания. „Няма дългосрочни изследвания, които да подкрепят неговите ползи. Високите количества протеини и мазнини без никакви храни, съдържащи фибри, за да помогнат за балансирането му, показаха, че поставят повишено напрежение на сърцата ни “, казва Дани Синделар, RD, CDE, LN на Neadbug Nutrition.

9 9 . Това е просто пит стоп. „Мисля, че оригиналната кето диета е чудесна за деца с епилепсия. Точно като диетата без глутен, ако не е необходимо медицински, просто не го правете. Искате да се съсредоточите върху промяната, която ще продължи живота си. И както всяка друга диета за прищявка, това е просто спирка на ямата. ” казва Джеймар Саниатан, Rd на хранителната фитнес.

Кето диетата е изключителна диета и не би включвала здравословни, балансирани ястия като тази купа с вегета от тайландски тофу.

10. Това е екстремна диета. „Той е проектиран като медицинска интервенция, а не като диета. Толкова е екстремно, че когато се прави по истински начин (удря само MC Dietetics.

11. Той добавя към объркване на храненето. „Той добавя към объркване на храненето. Вместо да гледаме храни за техния микроелемен профил, ние, ние, ние „Открояването на храната въз основа на много ограничен критерий. Това прави само хората все по -объркани за това, което е здравословно и кое не, и често заблуждава много хранителни етикети. Например бананите не се препоръчват и следователно обикновено ще станат ще Бъдете етикетирани „лоши“, когато всъщност те са много питателна храна и могат да се препоръчат за определени индивиди и условия “, казва Alyssa Ashmore, MS, RDN, CSSD, Ld.

12. ‘t Помогнете на ефективността.

Contents

Scroll
0973764706